Naast onze eigen merken bieden wij ook andere diensten aan op het gebied van productie en styling.

Wij ontwerpen specifieke collecties en artikels voor verschillende bekende spelers in de nationale en internationale modewereld.

Wij zorgen voor à la carte artikels, kijkende naar de wensen en mogelijkheden van onze klant. Vervolgens volgen wij het productieproces van a tot z zelf op, om zo de productieomstandigheden te kunnen bewaken en onze klant de beste kwaliteit te kunnen garanderen. Onze 50 jaar lange ervaring in de sector heeft ons een lijst heel bekwame vakmensen opgeleverd, en ligt aan de basis van onze broederlijke contacten met de betrouwbaarste fabrieken en leveranciers.

Ons productieplatform kan geïnteresseerde klanten helpen met creatie, patronen, protosamples, verkoopsstalen en ten slotte verkoopsklare producten. Verder zorgen wij ook voor de sourcing van stoffen, in samenwerking met bureaus in Shanghai (Ch) en Litouwen (LTU). Voor de productie werken wij samen met vooraanstaande fabrieken in Turkije, Portugal, China en India.

Wij staat open voor nieuwe opportuniteiten in de grootdistributie en boetiekwereld, zowel voor onze productieservices als voor onze bestaande merken. Wij brengen bloezen, t-shirts en tops, truien, rokken, jurken en mantels, voornamelijk in geweven stoffen en jersey.